(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Биология сериясы, 2017)
Жоғары температурада көміртектелінген күріш кебегін этанолмен өңдегенде оның сорбциялық қасиеті 8% жоғарылайды. Иммобилизенген лактобацилла клеткаларының қарын жəне өт сөліне тұрақты антагонистік бейсенділігі жоғары.