Идентификация психотрофных нефтеокисляющих микроорганизмов на основе определения прямой нуклеотидной последовательности 16S rRNA. 16S RNA түзү нуклеотидттік тізбекті анықтау психотрофты мұнайтотықтырғыш микроағзаларды сәйкестендіру (Experimental biology, 2015)
В статье представлены результаты идентификации психротрофных нефтеокисляющих микроорганизмов, выделенных из территоррий Западного Казахстана, методом определения прямой нуклеотиднойпоследовательности 16 S rRNA.Мақалада 16S RNA түзү нуклеотидттік тізбекті анықтау әдісімен Батыс Қазақстан аумағынан бөлініп алынған психотрофты микроағзаларды мұнайтотықтырғыш сәйкестендіру нәтижелері көрсетілген.
Keywords: психротрофные микроорганизмы; идентификация; нуклеотидная последовательность; психотрофты микроағзалар; сәйкестендіру; нуклеотидттік тізбек