Оценка состояния микробоценозов золото-мышьяковистого месторождения Бакырчик.Бақыршық алтын-мышьяк кен орнының микробоценоз жағдайын бағалау (Experimental biology, 2015)
В статье рассматривается изучения физико-химического и микробиологического обследования проб шахтных вод горизонтов: 330, 290, 250, 210, 170, 130, 90, 50, 10 карьера №4 и №6.Мақалада №4 жəне №6 кенішіне қарасты 330, 290, 250, 210, 170, 130, 90, 50, 10 горизонттардың шахта суларының физико-химиясы мен микробиологиясын зерттеу туралы қарастырылады
Keywords: T.thiooxidans; Ваксмана; Грибы; аммонификации; хемолитоавтотрофных бактерий