Возможности сравнительного изучения антиоксидантных свойств растительных экстрактов.Өсімдік сығындыларының антиоксиданттық қасиеттерін салыстырып зерттеу мүмкіндігі (Experimental biology, 2015)
выполнено исследование in vitro антиоксидантной и антирадикальной активности экстрактов ряда растений,что позволило рекомендовать для изучения in vivo в качестве потенциального антиоксиданта некоторыеобъекты.Бірқатар өсімдіктердің сығындыларының антиоксиданттық жəне антирадикалды белсенділігін in vitro зерттеу жұмыстары жүргізілді
Keywords: полифенолы; антиоксидант; антирадикальная активность; растительные экстракты.полифенолдар; антирадикалды белсенділік; өсімдік сығындылары