ПОЛУЧЕНИЕ АНТИДИАБЕТИЧЕСКИХ КОНДИТЕРСКИХ ГЕЛЕЙ (Experimental biology, 2015)
Пектинмен қауын езбесі негізінде тағамдық гельдер алынды. Олардың беріктігін қант пен лимон қышқылы қоспалары арқылы реттеу мүмкіндігі көрсетілді.
Keywords: қауын езбесі; қант пен лимон қышқылы