ПОВЕРХНОСТНЫЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ КЛЕТОК КАК ОСНОВА ДЛЯ ИХ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ В КАЧЕСТВЕ БИОСОРБЕНТОВ (Experimental biology, 2015)
Микроэлектрофорез жəне ИҚ спектроскопия əдістермен Torulopsis kefir var kumis, штамм 17 ашытқы жасушалары бетінің химиялық құрамы мен заряды анықталған. Металл иондарының жасушалар бетіменəрекеттесу механизмдері табылған
Keywords: Микроэлектрофорез