ЭФФЕКТИВНОСТЬ РЕГУЛЯТОРОВ РОСТА ПРИ ПРИМЕНЕНИИ МЕТОДОВ БИОТЕХНОЛОГИИ В СЕМЕНОВОДСТВЕ КАРТОФЕЛЯ (Experimental biology, 2015)
Қолданылған гумат натрий картоп өнімділігін айтарлықтай жоғарлатып, жоғары технологиялық препарат тболып саналады.
Keywords: гумат натрий картоп; технологиялық препарат