ОТРАБОТКА МНОЖЕСТВЕННОСТИ ИНФИЦИРУЮЩЕЙ ДОЗЫ И СРОКА КУЛЬТИВИРОВАНИЯ ВИРУСА ИНФЕКЦИОННОГО БУРСИТА КУР ИЗ ШТАММА «БГ» В КУЛЬТУРЕ КЛЕТОК КФ (Experimental biology, 2015)
КФ жасуша культураларында, минималды заралдау мөлшері мен вирусты өсіру уақыты келтірілген. КФ жасуша культураларында, минималды заралдау мөлшері 0,1-0,01ТЦД50/см3 жəне вирусты өсіру уақыты 2-3 күн екендігі анықталған.
Keywords: КФ жасуша; минималды заралдау; вирус