ИЗУЧЕНИЕ КУЛЬТУРАЛЬНЫХ СВОЙСТВ ВИРУСА ГРИППА ПТИЦ ПОДТИПА Н7N1 НА ЭМБРИОНАХ (Experimental biology, 2015)
Тауық эмбриондарында құс тұмауы вирусының оптималды өсіру жағдайлары вирустың мөлшеріне, өсіру уақытына, температурасына жəне тауық эмбрионының жасына байланысты анықталған
Keywords: тауық эмбрионы; құс тұмауы