О ПРИМЕНЕНИИ ПОЛИВИНИЛОВОГО СПИРТА И ГУМАТА НАТРИЯ В СТАРТОВОМ ПЕРИОДЕ ВЫРАЩИВАНИЯ ЦЫПЛЯТ (Experimental biology, 2015)
Поливинил спирті жəне гумат натрий массалық құрамды азықтық қоспаның балапандардың дамуы мен өсуін жоғарылатып, ауруға шалдығуын төмендетіп, қолайсыз жағдайға төзімділігін арттыратындығыанықталды.
Keywords: Поливинил спирті; гумат натрий