ВЛИЯНИЕ ЗАУГЛЕРОЖЕННОЙ РИСОВОЙ ШЕЛУХИ НА ЖИЗНЕСПОСОБНОСТЬ И СОРБЦИОННУЮ АКТИВНОСТЬ МИКРОФЛОРЫ ГНОЙНЫХ РАН (Experimental biology, 2015)
Бұл жұмыста карбонизделген күріш қауызына іріңді жара микроорганизмдерін сорбциялау зерттелген жəне аталған сорбенттің грамм теріс бактериялар қатысында таңдамалы əсер ететіндігі анықталды
Keywords: карбонизделген күріш