ИЗУЧЕНИЕ АНТИМИКРОБНЫХ СВОЙСТВ МОЛОЧНОКИСЛЫХ БАКТЕРИЙ, ВЫДЕЛЕННЫХ ИЗ РАЗЛИЧНЫХ МОЛОЧНЫХ ПРОДУКТОВ (Experimental biology, 2015)
Сүт өнімдерінен бөлініп алынған сүтқышқылды бактериялардың 10 штамының тек 5еуі жоғары антагонистік активтілікке ие
Keywords: Сүт өнімдері; антагонистік активтілік