Казахский национальный университет им. аль-Фараби) (Experimental biology, 2015)
В статье представлены результаты изучения анатомического строения однолетних стеблей Berberis sphaerocarpa Kar. еt Kir и Berberis iliensis M.Pop.Мақалада Berberis sphaerocarpa Kar. et Kir жəне Berberis iliensis M. Pop. түрлерінің бір жылдық сабағының анатомиялық құрылысын зерттеудің нəтижелері берілген.
Keywords: изучения анатомического строения; Berberis sphaerocarpa Kar. et Kir жəне Berberis iliensis M. Pop.