СОСТОЯНИЕ ДВУХ ПОПУЛЯЦИЙ Berberis iliensis M.Pop. В НИЖНЕМ ТЕЧЕНИИ РЕКИ ИЛЕ (Experimental biology, 2015)
В статье дана оценка состоянию двух популяций редкого эндемичного растения Berberis iliensis M.Pop. в нижнем течении реки Иле.Мақалада Іле өзенінің төменгі ағынында сирек кездесетін жəне эндемдік түр Berberis iliensis M.Pop. өсімдігінің екі популяциясының қазіргі кездегі жағдайына баға беріледі.
Keywords: популяция