БИОПОТЕНЦИАЛЫ МОЗГА У ДЕТЕЙ С РАЗНЫМ УРОВНЕМ ПСИХИЧЕСКОГО РАЗВИТИЯ (Experimental biology, 2015)
В работе показано наличие различий в биоэлектрической активности мозга детей с разным уровнем психического развития и обсуждаются причины этих различий.Мақалада психикалық дамудың əртүрлі деңгейіндегі балалардың бас миының биоэлектрлік белсенділігіндегі айырмашылықтары көрсетілген жəне осы айырмашылықтардың себептері талқыланады
Keywords: биологическое разнообразие; биологиялық алуантүрлі