ЛАЗЕРНАЯ АКТИВАЦИЯ МОЛОКА И ЖИЗНЕСПОСОБНОСТЬ ПОПУЛЯЦИИ БЕЛЫХ МЫШЕЙ (Experimental biology, 2015)
Исследовано влияние длительного вскармливания активированным лазерным облученным молоком на ряд физиолого-биохимических показателей белых мышей. Установлено, что такое вскармливание не оказывает влияния на развитие и функционирование организмаживотных. Лазер сəулесімен белсендірілген лазер сəулесімен ұзақ уақыт тамақтандырудың ақ тышқандардың физиологиялық-биохимиялық көрсеткіштеріне əсері зерттелді. Мұндай тамақтандыру жануарлар ағзасының дамуы мен функциялауына əсер етпейтіні анықталды
Keywords: физиолого-биохимических показателей; физиологиялық-биохимиялық көрсеткіштер; ақ тышқан