ИССЛЕДОВАНИЕ ОСОБЕННОСТЕЙ СЛИЯНИЯ КЛЕТОЧНЫХ МЕМБРАН В ХОДЕ ЭКЗОЦИТОЗА (Experimental biology, 2011)
Статьяда асцитті карциномды Эрлих жасушасындағы экзоцитоз процесін кальцилі сигнализация индукторларын пайдалана отырып тіркеу тәсілдерінің жаңа әдістемесі келтірілген.
Keywords: Эрлих жасушасы