ТҮРКІСТАННЫҢ БОТАНИКАЛЫҚ БАҒЫНДАҒЫ АҒАШ-БҰТАЛЫ ДЕКОРАТИВТІ ӨСІМДІКТЕРДІҢ ИНТРОДУКЦИЯСЫ ЖӘНЕ ОЛАРДЫҢ ДӘРІЛІК ҚАСИЕТТЕРІ (Experimental biology, 2011)
Бұл мақалада Түркістан аймағындағы экологиялық қолайсыз жағдайларда өсетін декоративті ағаш-бұталыөсімдіктердің интродукциясының проблемалары қарастырылғанВ данной статье рассматриваются проблемы интродукции декоратив-ных древесно-кустраниковых растений в экологически неблагоприятном Туркестанском регионе
Keywords: ағаш-бұталы өсімдіктер; древесно-кустраниковые растение