ХҚТУ-нің БОТАНИКАЛЫҚ БАҒЫНДАҒЫ ЗИЯНКЕСТЕР ТҮРЛЕРІ ЖӘНЕ ОЛАРМЕН КҮРЕСУ ЖОЛДАРЫ (Experimental biology, 2011)
Бұл мақалада ХҚТУ-нің Ботаникалық бағындағы декоративті және жеміс ағаш-бұталы интродуценттер зиянкестерінің таралу проблем-алары және олармен күресу жолдары қарастырылғанВ данной статье рассматриваются проблемы распространения насеко-мых-вредителей декоративных и плодовых интродуцентов Ботанического сада МКТУ и рассмотрены меры борьбы с ними
Keywords: декоративті және жеміс ағаш-бұталы интродуценттер; зиянкестер; насеко-мых-вредителей