INULA MACROPHYLLA KAR. ET KIR, INULA BRITANICA L. ӨСІМДІКТЕРІ ЖАПЫРАҒЫНЫҢ АНАТОМИЯЛЫҚ ҚҰРЫЛЫС ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ (Experimental biology, 2011)
Мақалада Inula macrophylla Kar. Et Kir, Inula britanica L. өсімдіктері жапырағының анатомиялық құрылыс ерекшеліктері Inula helenium L. өсімдігі жапырағымен салыстырмалы түрде берілген.В статье приведены особенности анатомического строения лекарственных растений Inula macrophylla Kar. Et Kir, Inula britanica L. и Inula helenium L.