РАЗНООБРАЗИЕ МХОВ НИЗКОГОРЬЯ ХРЕБТА КЕТПЕН (Experimental biology, 2009)
Определено биологическое разнообразие листостебельных мхов низкогорья хребта Кетпен. Рассмотрены вопросы экологии и географии.Кетпен тауының төменгі етегіндегі жанырақсабақты қыналардың биологиялық алуантүрліаігі анықталды. Экологиян жəне географияның сұрақтары қарастырылған.
Keywords: биологическое разнообразие; биологиялық алуантүрлі