ХАРАКТЕРИСТИКИ СВЯЗЫВАНИЯ miR414 С mRNA ГЕНОВ ХРОМОСОМЫ 4 Arabidopsis thaliana (Experimental biology, 2017)
Выявлены характеристики связывания miR414 с mRNA 236 генов хромосомы 4 Аrabidopsis thaliana. Установлены существенные отличия mRNA изученных генов по числу сайтов связывания и энергии взаимодействия с miR414.Аrаbidорsis thaliana 4 хромосомасының 236 ген mRNAмен miR414тiң байланыс сипаттамасы анықталған. Зерттелген гендер mRNAмен miR414тің байланыс сайт саны жəне өзара əрекеттесу энергиясы бойынша маңызды айырмашылықтар табылған.
Keywords: miR414; mRNA; ген; хромосома