«КАЗАХСТАНСКАЯ-10» БИДАЙ СОРТЫНЫҢ СОМАКЛОНДАРЫНЫҢ СЕЛЕКЦИЯЛЫҚ БЕЛГІЛЕРІН АНЫҚТАУ (Experimental biology, 2017)
«Казахстанская-10» бидай сортынан жетілмеген ұрық дақылдарынан алынған сомаклондарының сандық селекциялық белгілері зерттелінген.
Keywords: бидай; сомаклондар