ТҮЙЕ СҮТІ НЕГІЗІНДЕГІ ҚҰРҒАҚ БИОЛОГИЯЛЫҚ БЕЛСЕНДІ ҚОСПАНЫҢ САПАЛЫҚ МІНЕЗДЕМЕСІ (Experimental biology, 2017)
Бұл жұмыста түйе сүтінің негізінде құрғақ биологиялық белсенді қоспаны кептіру тəсілдері мен олардың сапалық көрсеткіштері зерттелген.
Keywords: түйе; сүтқышқыл бактериялары