(untitled) (Experimental biology, 2015)
По материалам наблюдений авторов, проводившихся в 1969-1971 и 2001-2003 гг., приводится морфологическая характеристика Aconitum talassicum М. Pop., занесенного в Красную книгу Казахстана. Описаны основные этапы онтогенеза, особенности фенологии, приводятся данные по семенной и сырьевой продуктивности Автордың 1969-1971 жəне 2001-2003 жылдары бақылау жасаған материалдарынан Қазақстан Қызыл кітабына енген Aconitum talassicum М. Pop., морфологиялық мінездемесі көрсетілген, онтогенездің негізгі этапына, фенологиялық ерекшеліктеріне сипаттама берілген, тұқымның өнімділігі, шикізатық өнімділіктің мəліметтері көрсетілген