(untitled) (Experimental biology, 2015)
Студенттің табысты іс-əрекетіне қажетті жағдай ішкі дискомфортты сезінуін қоршаған ортамен қайшылықтың болуының алдын алу қасиеті. Жыл сайын орта мектеп бітіріп оқуға түсіп жатқан 1 курс студенттері алғашқы уақыттарда бұрын кездеспеген жаңа кедергілерге душар болады. В данной статье рассматривается проблемы физио-психологического аспекта научной организации интелектуального труда.