(untitled) (Experimental biology, 2015)
Обсуждается возможный вклад кишечной микрофлоры в развитие хронических воспалительных процессов,ожирения и сопровождающих его метаболических расстройств. Созылмалы қабыну процесстерінің, семіздіктің жəне оның салдарынан туындайтын қосалқы метоболиттік бұзылыстардың дамуына ішек микрофлорасының тигізетін үлесі талқыланады