(untitled) (Experimental biology, 2015)
Сапалы жəне экономика жағынан тиімді «Бацирин» биопрепаратының негіздері жасалды. Биопрепарат ауылшаруашылық өсімдіктердің фитопатогенді саңырауқұлақтарымен күресіп, өсімдіктің өсуін жəне дамуын тездетеді.