(untitled) (Experimental biology, 2015)
Микроэлектрофорез жəне ИҚ спектроскопия əдістермен Torulopsis kefir var kumis, штамм 17 ашытқы жасушалары бетінің химиялық құрамы мен заряды анықталған. Металл иондарының жасушалар бетімен əрекеттесу механизмдері табылған