(untitled) (Experimental biology, 2015)
Enterobacteriaceaе тұқымдасына жататын микроорганизімдердің культураларын минус 800С ұзақ уақыт бойы сақтау режимдері анықталған. Бөлініп алынған микроорганизімдердің культуралары төменгі температурада жақсы сақталатындығы көрсетілген