(untitled) (Experimental biology, 2015)
Тауық эмбриондарында құс тұмауы вирусының оптималды өсіру жағдайлары вирустың мөлшеріне, өсіру уақытына, температурасына жəне тауық эмбрионының жасына байланысты анықталған