(untitled) (Experimental biology, 2015)
Саңырауқұлақ пероксидазасын иммуноферментті анализде дифтерия токсиндеріне коньюганттар алу жəне ВИЧ вирустарын анықтауда тест жүйе үшін эксперименттер жүргізілді. Алынған коньюганттың дифтерия токсинінің жоғары белсенділігі анықталды