(untitled) (Experimental biology, 2015)
Поливинил спирті жəне гумат натрий массалық құрамды азықтық қоспаның балапандардың дамуы мен өсуін жоғарылатып, ауруға шалдығуын төмендетіп, қолайсыз жағдайға төзімділігін арттыратындығы анықталды.