(untitled) (Experimental biology, 2015)
Іріктеліп алынған тəртіптер, коллекцияда ұзақ уақыт сақталу микроорганизмдердің өсіп- өнуіне жəне олардың қасиеттеріне əсер етпейтіні көрсетті. Исследованы режимы и условия приготовления сухих препаратов культур микроорганизмов для пищевой и перерабатывающей промышленности.