(untitled) (Experimental biology, 2015)
Бұл жұмыста карбонизделген күріш қауызына іріңді жара микроорганизмдерін сорбциялау зерттелген жəне аталған сорбенттің грамм теріс бактериялар қатысында таңдамалы əсер ететіндігі анықталды