(untitled) (Experimental biology, 2009)
əл-Фараби атындағы Қазақ ұлттық университеті биология факультетінің, адам жəне жануарлар физиологиясы мен биофизика кафедрасының профессоры Торманов Нұртайға 70 жас жəне ғылыми педагогикалық еңбек жолына 45 жыл