(untitled) (Experimental biology, 2015)
Из 28 образцов собранных в августе 2013 года было выделено 18 новых изолятов. Установлено, что нововыделенные изоляты относятся к роду Beauveria 2013 жылдың тамыз айында жиналған 28 үлгінің ішінен таза культуруға энтомопатогенді саңырауқұлақтардың 18 жаңа изоляттары бөлініп алынды. 18 изоляттың Beauveria туысына жататыны аңықталды.