(untitled) (Experimental biology, 2015)
ҚазӨҚӨАҒЗИ өндірістік штамдары коллекциясының қызметі мен құрылымы көрсетілген. Сүтқышқылды өнімдер мен биопрепараттар өндірісіне арналған сүтқышқылды бактериялар мен ашытқылар композициялары суреттелінген. Показана структура и деятельность коллекции промышленных культур КазНИИППП. Описаны композиции молочнокислых бактерий и дрожжей для производства биопрепаратов и кисломолочных продуктов.