(untitled) (Experimental biology, 2015)
Осы уақытқа дейін жоғары оқу орындарында биолог мамандарды дайындау олардың білімін дамытуға бағытталынған болатын. Заманауй талап бойынша болашақ биолог- мұғалім мамандарды дайындаудың мақсаты жоғары білімді, білікті мамандармен қатар, кəсіби мəдениетті ұстаздарды дайындауға басты назар аударылуда. В данной статье рассматривается вопрос о том что наряду с подготовкой специалистов с высшим базовым образованием необходимо сделать основной акцент в формировании и развитии культуры будущих специалистов, в формировании активной деятельности к труду, особенно к профессиональному творчеству.