(untitled) (Experimental biology, 2015)
Мақалада қалыпты жағдайдағы жəне ісік аурулары кезіндегі жануарлар организмінің функционалды ерекшеліктерін Кирлиан эффектісінің көмегімен алу негізінде жаңа тəжірибелік материалдар келтірілген В статье приведены новые экспериментальные материалы, полученные при помощи эффекта Кирлиан об особенностях функционального состояния организма животных в норме и при раковых заболеваниях.