(untitled) (Experimental biology, 2011)
Мақалада Geranium saxatile Kar et. Kir. өсімдігінің жастық кезеңдері бойынша жерасты вегетативтік мүшесінің даму ерекшеліктері қарастырылады. В данной статьи изучено особенности формирования подземной вегетативной органы растения Geranium saxatile Kar et. Kir.по возрастным состояниям.