(untitled) (Experimental biology, 2011)
В статье рассматривается актуальность изучения F. pallidiflora, издревле применяемая в народной медицине и пригодная для создания отечественных фитопрепаратов Мақалада халық медицинасында ерте кезден пайдаланып келе жатқан F. Pallidiflora өсімдігін зерттеудің фитопрепараттар алу үшін өте маңызды екені айтылған.