(untitled) (Experimental biology, 2017)
В статье отражены результаты изучения влияния различных методов длительного культивирования микроорганизмов в лабораторных условиях и поиск способов повышения их устойчивости. Мақалада микроорганизмдерді зертханалық жағдайда дақылдаудың əртүрлі əдістердің əсері туралы зерттеулер жəне олардың төзімділігін жоғарылату əдістері туралы мəліметтер көрсетілген.