(untitled) (Experimental biology, 2017)
В статье дан анализ жизнеспособности и биологической активности актиномицетов сине-фиолетовой группы СФ ИМВ 1, 15 после длительного хранения, подбор оптимальных условий биосинтеза. Мақалада көгілдір-күлгін топқа жататын СФ ИМВ 1, 15 актиномицеттердің ұзақ мерзімді сақтаудан кейінгі биологиялық белсенділіктері мен тіршілікке қабілеттілігін зерттеу туралы талдаулар көрсетілген.