(untitled) (Experimental biology, 2017)
В данной работе представлены результаты исследования хитинолитической активности наиболее активных штаммов микроскопических грибов, обладающих антагонистической активностью. Берілген жұмыстың зерттеу нəтижесінде хитинологиялық белсенділігі жоғары микроскопиялық саңырауқұлақ ол антагонистік белсенділік қасиетке ие.