(untitled) (Experimental biology, 2015)
С помощью компьютерной программы Pass (Prediction of Activity Spectra for Substances) проведен прогноз спектра биологической активности комплекса на основе пиридоксина, глицина и железа. Показано, что данная компьютерная программа проявляет замечательную прогностическую способность, что подтверждено экспериментально. Pass (Prediction of Activity Spectra for Substances) компьютерлік бағдарлама жəрдемімен пиридоксин, глицин жəне темір негізінде кешеннің биологиялық белсенділігі спекторына болжау жүргізілген. Осы компьютерлік бағдарлама айтарлықтау болжамды қабілет көрсете алатыны дəлелденген.