МУХИТДИНОВ НАШТАЙ МУХИТДИНҰЛЫ – 75 ЖАСТА! (Experimental biology, 2016)
Мухитдинов Наштай Мухитдинұлының 75 жылдығына арналған «Биоалуантүрлілікті сақтау және биоресурстарды ұтымды пайдалану» халықаралық ғалымдардың қатысуымен Республикалық ғылыми конференция ұйымдастырылуда.