Антагонистическая активность почвенных мицелиальных грибов и дрожжей.Мицелиальды топырақ саңырауқұлақтарының жəне ашытқыларының антагонистік белсенділігі (Experimental biology, 2015)
Для разработки биопрепаратов, используемых в растениеводстве, проведен скрининг культур, обладающих антагонистической активностью, используя различные методы: посев культур на агаризованную среду перпендикулярным штрихом, метод лунок и агаровых блочковӨсімдік шаруашылылығында қолданылатын биопрепаратты жасау үшін, антагонистік белсенділікке ие культуралардың скринингі жасауда əртүрлі тəсілдер қолданылды: перпендикулярлы штрихпен культураныагарлы ортаға егу, лункалар жəне агарлы блоктар əдісі