Мезенхимальные стволовые клетки: культивирование и применение в регенеративной медицине. Мезенхималық діңгекті жасушалар: культивациясы жəне регенерациялық медицинада қолдану тəсілі. (Experimental biology, 2015)
В данной работе рассматриваются особенности выделения и культивирования мезенхимальных стволовых клеток (МСК) костного мозга. Дается характеристика их свойств и функций в процессе культивирования, а также возможности их использования в регенеративной медицине.Бұл жұмыста мезенхималық діңгекті жасушалардың сүйек майынан бөлінуі, олардың культивация кезіндегі сипаттамалары жəне регенерациялық медицинада қолдану мүмкіндіктері қарастырылған.