Получение сорбированного пробиотика-биокомпозита иммобилизацией клеток Bacillus subtilis ж-16 на поверхности карбонизованной рисовой шелухи.Карбонизделген күріш қауызының бетіне иммобилизденген bacillus subtilis ж-16 клеткаларынан сорбцияланған пробиотик- (Experimental biology, 2015)
Определена эфффективность сорбции и подобраны условия для осуществления эффективной сорбционной иммобилизации вегетативных клеток бактерий Bacillus subtilis Ж-16 на поверхности карбонизованной рисовой шелухи.Bacillus subtilis Ж-16 бактерияларының вегетативті клеткаларының сорбциялық иммобилизациясының эффективті жүргізу жағдайлары таңдалып, сорбцияның эффективтілігі анықталған.